Mieszanka liofilizowanych oraz suszonych skórek z pomarańczy. Wysoka zawartość błonnika pokarmowego. Doskonały dodatek do ciasta, deserów, sosów i napojów.
Pakowano w atmosferze ochronnej
SKŁADNIKI:
58 % liofilizowana skórka z pomarańczy*, 39 % suszona skórka z pomarańczy*, olejek pomarańczowy*.
(*certyfikowany składnik ekologiczny)
WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Warość energetyczna: 1334 kJ/317 kcal
Tłuszcz: 3,7 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 1,1 g
Węglowodany: 57 g
w tym cukry: 40 g
Błonnik: 19 g
Białko: 4,5 g
Sól: 0,04 g
Może zawierać GORCZYCĘ
Przechowywać w suchym miejscu z dala od źródeł ciepła.
KRAJ POCHODZENIA SKŁADNIKÓW: Włochy
Skórka pomarańczy mix bezglutenowa BIO 9g BIOVEGAN
(0) opinii4005394116166
Skórka pomarańczowa pozyskana z pomarańczy BIO, a do tego bezglutenowa
6,49
Opis produktu
Cechy produktu
Bezglutenowy | TAK |
BIO | TAK |