Wegańska alternatywa dla sera solankowego
Na bazie migdałowej
Łagodny i pikantny smak
Pasuje do wielu potraw
SKŁADNIKI: baza migdałowa (woda pitna, odolejone i mielone migdały (13%)) (76%), olej kokosowy, sól kuchenna, substancje żelujące: karagen, gellan; zakwaszacz: kwas mlekowy; regulator kwasowości: mleczan wapnia; środek ujędrniający: chlorek potasu; przyprawa.
ALERGENY: Zawiera migdały. Może zawierać śladowe ilości innych jadalnych orzechów.
UWAGA: Ten produkt został zapakowany w atmosferze ochronnej.
Wartości odżywcze w 100g
Energia 905kJ/ 220kcal
Tłuszcz 21g
z czego nasycone 14g
Węglowodany 1,7g
w tym cukier 1,0g
Białko 5,0g
Sól 2,0g
Przechowywać w temperaturze od 0°C do 7°C.