Ser Kościński z kozieradką 140g Millek
Nowość
(0) opinii5906138935366
Kościński to roślinna alternatywa dla sera Korycińskiego na bazie fermentowanych migdałów i nasion konopi
16,99
Większe zakupy to wyższy rabat
2 szt. | 2% rabatu |
3 szt. | 3% rabatu |
4 szt. | 4% rabatu |
5 szt. | 5% rabatu |
6 szt. | 7% rabatu |
Opis produktuPowolna fermentacja nasion i orzechów z udziałem bakterii kwasu mlekowego wydobywa z roślin wyjątkowy smak i zapach. W kolejnym etapie precyzyjna metoda dojrzewania każdego krążka, wsparta przez żywe kultury L. Cremoris i S. Thermophilus, odnajduje w roślinach esencję ich naturalnego smaku. Nasiona kozieradki nadają delikatnej goryczy i orzechowego posmaku.
Czy wiesz, że...
kozieradka to roślina, której nasiona są nie tylko używane do przyprawiania serów, ale także mają właściwości prozdrowotne? Zawierają one duże ilości błonnika, żelaza i magnezu, wspierając zdrowie układu pokarmowego i regulując poziom cukru we krwi.
Naturalne wsparcie Twojego mikrobiomu!
bez mleka
bez dodatku tłuszczu
bez oleju kokosowego
bez aromatów i glutenu
Kościński to roślinna odsłona tradycyjnego sera śniadaniowego, która oferuje wyjątkowe doświadczenie kulinarnego bogactwa. Kościński przenosi nas na malownicze żuławy, emanując charakterystycznym smakiem i aromatem tego regionu. Jak zielone pola i powiew wiatru, Kościński zapewnia chwilę odprężenia i radości podczas codziennych przyjemności.
Samodzielna przekąska na śniadanie, ale również idealny dodatek do kanapek, sałatek czy bowli. Ser wegański Kościński to produkt żywy, w 100% roślinny i niepasteryzowany. Doskonale komponuje się z sezonowymi warzywami, dodając im nuty mlecznej kremowości i delikatnej słodyczy migdałów. To smakowa podróż, która inspiruje do eksperymentowania i odkrywania nowych kulinarnych przyjemności.
Składniki:
solanka (woda, sól, żywe kultury bakterii), migdały 19,3%, nasiona konopii, maranta trzcinowa, sok z cytryny, stabilizator: agar, kozieradka 1%, sól, ekstrakt drożdżowy bio, cebula.
Wartości odżywcze w 100g
kj/kcal 934/225,
tłuszcze 16,6g
w tym nasycone 1,47g
węglowodany 8,7g
w tym cukry 1,3g
białko 6,9g
sól 0,9g
Przechowywać w temp. 2-8 °C.
Czy wiesz, że...
kozieradka to roślina, której nasiona są nie tylko używane do przyprawiania serów, ale także mają właściwości prozdrowotne? Zawierają one duże ilości błonnika, żelaza i magnezu, wspierając zdrowie układu pokarmowego i regulując poziom cukru we krwi.
Naturalne wsparcie Twojego mikrobiomu!
bez mleka
bez dodatku tłuszczu
bez oleju kokosowego
bez aromatów i glutenu
Kościński to roślinna odsłona tradycyjnego sera śniadaniowego, która oferuje wyjątkowe doświadczenie kulinarnego bogactwa. Kościński przenosi nas na malownicze żuławy, emanując charakterystycznym smakiem i aromatem tego regionu. Jak zielone pola i powiew wiatru, Kościński zapewnia chwilę odprężenia i radości podczas codziennych przyjemności.
Samodzielna przekąska na śniadanie, ale również idealny dodatek do kanapek, sałatek czy bowli. Ser wegański Kościński to produkt żywy, w 100% roślinny i niepasteryzowany. Doskonale komponuje się z sezonowymi warzywami, dodając im nuty mlecznej kremowości i delikatnej słodyczy migdałów. To smakowa podróż, która inspiruje do eksperymentowania i odkrywania nowych kulinarnych przyjemności.
Składniki:
solanka (woda, sól, żywe kultury bakterii), migdały 19,3%, nasiona konopii, maranta trzcinowa, sok z cytryny, stabilizator: agar, kozieradka 1%, sól, ekstrakt drożdżowy bio, cebula.
Wartości odżywcze w 100g
kj/kcal 934/225,
tłuszcze 16,6g
w tym nasycone 1,47g
węglowodany 8,7g
w tym cukry 1,3g
białko 6,9g
sól 0,9g
Przechowywać w temp. 2-8 °C.
Cechy produktu
Chłodzone | TAK |
Bezglutenowy | TAK |