Roślinny ser twarogowy migdałowy 500g Millek
Nowość
(0) opinii5906138935380
Twar*g naturalny to roślinna alternatywa dla klasycznego twarogu na bazie fermentowanych migdałów i nasion konopii.
39,99
Opis produktuPowolna fermentacja nasion i orzechów z udziałem bakterii kwasu mlekowego wydobywa z roślin wyjątkowy smak i zapach. W kolejnym etapie precyzyjna metoda dojrzewania każdego krążka, wsparta przez żywe kultury L. Cremoris i S. Thermophilus, odnajduje w roślinach esencję ich naturalnego smaku.
Dodaj do koszyka. Zrównoważony sposób żywienia i prawidłowy tryb życia jest ważny dla funkcjonowania organizmu człowieka.
bez mleka,
bez oleju kokosowego,
bez aromatów i glutenu,
bez laktozy,
bez mleka,
bez soi
Twar*g migdałowy naturalny 500g to alternatywa sera twarogowego w roślinnym wydaniu. Klinek na bazie fermentowanych orzechów i nasion, przywodzi na myśl pejzaże Żuław, łącząc w sobie tradycje mleczarskie i niepowtarzalny smak orzechów. Jak blask wschodzącego słońca, wprowadza radość i lekkość do każdego klasycznego wypieku. Idealny do przygotowania aksamitnych serników, które zachwycą nie tylko alergików i wegan, ale też wszystkich miłośników słodkości. Wykorzystaj go w wypiekach lub dodaj na kanapkę z konfiturą owocową, która przywoła wspomnienia z dzieciństwa.
Powstały w procesie precyzyjnej fermentacji roślinny twaróg bez laktozy, soi i glutenu. Przekonaj się, jak łatwo możesz stworzyć niezapomniane wypieki – twaróg wegański to produkt żywy, w 100% roślinny i niepasteryzowany. Doskonale sprawdzi się jako śniadaniowy twarożek z nowalijkami lub baza farszu na pierogi. To smakowa podróż, która inspiruje do eksperymentowania i odkrywania nowych kulinarnych przyjemności.
Składniki:
migdały 20,8%, nasiona konopii, maranta trzcinowa bio, sól, ekstrakt drożdżowy bio, agar, solanka (woda, sól, żywe kultury bakterii).
Wartości odżywcze w 100g
kj/kcal 934/225,
tłuszcze 16,6g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone 1,47g
węglowodany 8,7g
w tym cukry 1,3g
białko 6,6g
sól 0,38g
Dodaj do koszyka. Zrównoważony sposób żywienia i prawidłowy tryb życia jest ważny dla funkcjonowania organizmu człowieka.
bez mleka,
bez oleju kokosowego,
bez aromatów i glutenu,
bez laktozy,
bez mleka,
bez soi
Twar*g migdałowy naturalny 500g to alternatywa sera twarogowego w roślinnym wydaniu. Klinek na bazie fermentowanych orzechów i nasion, przywodzi na myśl pejzaże Żuław, łącząc w sobie tradycje mleczarskie i niepowtarzalny smak orzechów. Jak blask wschodzącego słońca, wprowadza radość i lekkość do każdego klasycznego wypieku. Idealny do przygotowania aksamitnych serników, które zachwycą nie tylko alergików i wegan, ale też wszystkich miłośników słodkości. Wykorzystaj go w wypiekach lub dodaj na kanapkę z konfiturą owocową, która przywoła wspomnienia z dzieciństwa.
Powstały w procesie precyzyjnej fermentacji roślinny twaróg bez laktozy, soi i glutenu. Przekonaj się, jak łatwo możesz stworzyć niezapomniane wypieki – twaróg wegański to produkt żywy, w 100% roślinny i niepasteryzowany. Doskonale sprawdzi się jako śniadaniowy twarożek z nowalijkami lub baza farszu na pierogi. To smakowa podróż, która inspiruje do eksperymentowania i odkrywania nowych kulinarnych przyjemności.
Składniki:
migdały 20,8%, nasiona konopii, maranta trzcinowa bio, sól, ekstrakt drożdżowy bio, agar, solanka (woda, sól, żywe kultury bakterii).
Wartości odżywcze w 100g
kj/kcal 934/225,
tłuszcze 16,6g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone 1,47g
węglowodany 8,7g
w tym cukry 1,3g
białko 6,6g
sól 0,38g
Cechy produktu
Chłodzone | TAK |