Do darmowej dostawy brakuje
Odbiór osobisty

Roślinny jogurt z nerkowców z borówką BIO 125g BERT

(0) opinii
0694026252996

Ten wegański deser bez laktozy z borówkami to idealny wybór na smakowity początek dnia lub przerwę.

9,99
Większe zakupy to wyższy rabat
2 szt.2% rabatu
3 szt.3% rabatu
4 szt.4% rabatu
5 szt.5% rabatu
6 szt.7% rabatu
Opis produktu
Składniki:
woda, ORZECHY NERKOWCA* 15 %, przecier z borówek* 10 % (borówki*, syrop z agawy*, sok winogronowy*, substancja zagęszczająca: agar*), stabilizator: pektyny, wegańskie kultury fermentacyjne. (*certyfikowany składnik ekologiczny)

INFORMACJA ALERGENNA: Może zawierać migdały.


WARTOŚĆ ODŻYWCZA w 100 g
Wartość energetyczna: 540 kJ / 129 kcal
Tłuszcz: 7,4 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 1,3 g
Węglowodany: 11,5 g
w tym cukry: 8,5 g
Białko: 3,3 g
Sól: 0,02 g


Przechowywać w temperaturze od +2°C do +6°C. Po otwarciu spożyć w ciągu 3 dni.


Kraj pochodzenia: Rumunia
Cechy produktu
BIO TAK
Chłodzone TAK
Inni klienci kupili również
Wino bezalkoholowe Leitz "Eins-Zwei-Zero" musujące

Nowa, innowacyjna marka produktów od niemieckiego producenta Leitz: PRAWDZIWE WINO – ale BEZ ALKOHOLU.

Wino bezalkoholowe Leitz "Eins-Zwei-Zero" musujące wytrawne Rose 250 ml
21,99
Nowość
Wino bezalkoholowe Leitz "Eins-Zwei-Zero" musujące Wino bezalkoholowe Leitz "Eins-Zwei-Zero" musujące

Nowa, innowacyjna marka produktów od niemieckiego producenta Leitz: PRAWDZIWE WINO – ale BEZ ALKOHOLU.

Wino bezalkoholowe Leitz "Eins-Zwei-Zero" musujące wytrawne w puszce 250ml
21,99
Nowość
Czekolada gorzka z solonymi migdałami 75g Nick's Czekolada gorzka z solonymi migdałami 75g Nick's

CZEKOLADA GORZKA (masa kakaowa minimum 59 %) Z MIGDAŁAMI I SOLĄ MORSKĄ (zawiera substancje słodzące).

Wegańska czekolada gorzka z solonymi migdałami bez cukru 75g Nick's
18,99
Nowość
Powiadom o dostępności

Na podany adres e-mail zostanie wysłane powiadomienie, gdy produkt będzie dostępny w naszym magazynie

Roślinny jogurt z nerkowców z borówką BIO 125g BERT
Roślinny jogurt z nerkowców z borówką BIO 125g BERT
Zapis do newslettera