Roślinna alternatywa twarogu migdał śniadaniowy 165g Millek
Nowość
(0) opinii5906138935397
Migdał śniadaniowy to roślinna alternatywa dla twarogu na bazie fermentowanych migdałów i nasion konopi.
13,99
Większe zakupy to wyższy rabat
2 szt. | 2% rabatu |
3 szt. | 3% rabatu |
4 szt. | 4% rabatu |
5 szt. | 5% rabatu |
6 szt. | 7% rabatu |
Opis produktuPowolna fermentacja nasion i orzechów z udziałem bakterii kwasu mlekowego wydobywa z roślin wyjątkowy smak i zapach. W kolejnym etapie precyzyjna metoda dojrzewania każdego bloczku, wsparta przez żywe kultury L. Cremoris i S. Thermophilus, odnajduje w roślinach esencję ich naturalnego smaku.
Zrównoważony sposób żywienia i prawidłowy tryb życia jest ważny dla funkcjonowania organizmu człowieka.
bez mleka
bez oleju kokosowego
bez aromatów i glutenu
Migdał śniadaniowy 165g
to alternatywa sera twarogowego w roślinnym wydaniu. Produkt na bazie fermentowanych orzechów i nasion, przywodzi na myśl pejzaże Żuław, łącząc w sobie tradycje mleczarskie i niepowtarzalny smak orzechów. Jak blask wschodzącego słońca, wprowadza radość i lekkość do każdego klasycznego wypieku. Idealny do przygotowania aksamitnych serników, które zachwycą nie tylko alergików i wegan, ale też wszystkich miłośników słodkości. Wykorzystaj go w wypiekach lub dodaj na kanapkę z konfiturą owocową, która przywoła wspomnienia z dzieciństwa.
Migdał Śniadaniowy powstał w procesie precyzyjnej fermentacji orzechów, bez laktozy, soi i glutenu. Przekonaj się, jak łatwo możesz stworzyć niezapomniane wypieki – Migdał śniadaniowy to produkt żywy, w 100% roślinny i niepasteryzowany. Doskonale sprawdzi się jako twarożek z nowalijkami lub dodatek do farszu na pierogi. To smakowa podróż, która inspiruje do eksperymentowania i odkrywania nowych kulinarnych przyjemności.
Składniki:
solanka (woda, sól, żywe kultury bakterii), migdały 20,8%, nasiona konopi, maranta trzcinowa bio, płatki drożdżowe bio, agar.
Wartości odżywcze w 100g
kj/kcal 934/225,
tłuszcze 16,6g
w tym kwasy tłuszczowe jednonienasycone 9,44g kwasy tłuszczowe nasycone 1,47g
węglowodany 8,7g
w tym cukry 1,3g
białko 6,6g
sól 0,38g
Przechowywać w temp. 2-8 °C.
Zrównoważony sposób żywienia i prawidłowy tryb życia jest ważny dla funkcjonowania organizmu człowieka.
bez mleka
bez oleju kokosowego
bez aromatów i glutenu
Migdał śniadaniowy 165g
to alternatywa sera twarogowego w roślinnym wydaniu. Produkt na bazie fermentowanych orzechów i nasion, przywodzi na myśl pejzaże Żuław, łącząc w sobie tradycje mleczarskie i niepowtarzalny smak orzechów. Jak blask wschodzącego słońca, wprowadza radość i lekkość do każdego klasycznego wypieku. Idealny do przygotowania aksamitnych serników, które zachwycą nie tylko alergików i wegan, ale też wszystkich miłośników słodkości. Wykorzystaj go w wypiekach lub dodaj na kanapkę z konfiturą owocową, która przywoła wspomnienia z dzieciństwa.
Migdał Śniadaniowy powstał w procesie precyzyjnej fermentacji orzechów, bez laktozy, soi i glutenu. Przekonaj się, jak łatwo możesz stworzyć niezapomniane wypieki – Migdał śniadaniowy to produkt żywy, w 100% roślinny i niepasteryzowany. Doskonale sprawdzi się jako twarożek z nowalijkami lub dodatek do farszu na pierogi. To smakowa podróż, która inspiruje do eksperymentowania i odkrywania nowych kulinarnych przyjemności.
Składniki:
solanka (woda, sól, żywe kultury bakterii), migdały 20,8%, nasiona konopi, maranta trzcinowa bio, płatki drożdżowe bio, agar.
Wartości odżywcze w 100g
kj/kcal 934/225,
tłuszcze 16,6g
w tym kwasy tłuszczowe jednonienasycone 9,44g kwasy tłuszczowe nasycone 1,47g
węglowodany 8,7g
w tym cukry 1,3g
białko 6,6g
sól 0,38g
Przechowywać w temp. 2-8 °C.
Cechy produktu
Chłodzone | TAK |
Bezglutenowy | TAK |