Do darmowej dostawy brakuje
Odbiór osobisty

Ravioli świeże z tofu i szpinakiem BIO 250g LA SPIGA

Nowość
(0) opinii
8022230000652
16,99
Większe zakupy to wyższy rabat
2 szt.2% rabatu
3 szt.3% rabatu
4 szt.4% rabatu
5 szt.5% rabatu
6 szt.7% rabatu
Opis produktu
Poznaj smak włoskiej kuchni w wersji roślinnej dzięki Ravioli BIO z tofu i szpinakiem 250 g – La Spiga. To świeży, ekologiczny makaron nadziewany delikatnym farszem z tofu i szpinaku, stworzony z myślą o miłośnikach zdrowej diety.

Produkt pochodzi z certyfikowanych upraw ekologicznych. Makaron wykonany z mąki orkiszowej lub pszenicy durum, bez dodatku sztucznych barwników, konserwantów ani wzmacniaczy smaku.

✅ 100% BIO składniki
✅ Nadzienie z tofu i świeżego szpinaku
✅ Gotowe w 3 minuty
✅ Produkt odpowiedni dla wegetarian
✅ Porcja 250 g – idealna dla 2 osób


Składniki:
mąka z PSZENICY ORKISZ* 32,5 %, tofu* 19,5 % (SOJA*, woda, substancja wiążąca: chlorek magnezu), szpinak* 16,5%, woda, płatki ziemniaczane*, cebula*, mąka kukurydziana* 3 %, olej słonecznikowy*, błonnik OWSIANY*, sól morska, miso sojowo - ryżowe* (SOJA*, ryż brązowy*, sól morska, woda), ekstrakt drożdżowy, suszone liście szpinaku* 0,2 %, szczypiorek*, gałka muszkatołowa* . (*certyfikowany składnik ekologiczny)
INFORMACJA ALERGENNA
Może zawierać JAJA, MLEKO, ORZECHY, SELER, gorczycę.


SPOSÓB PRZYGOTOWANIA
Gotować w osolonej wrzącej wodzie przez 3 minuty.


WARTOŚĆ ODŻYWCZA w 100 g
Wartość energetyczna: 893 kJ / 211 kcal
Tłuszcz: 3,8 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,6 g
Węglowodany: 35 g
w tym cukry: 2,6 g
Błonnik: 2,2 g
Białko: 7,8 g
Sól: 1,8 g


Przechowywać w temperaturze do +4°C.
Cechy produktu
BIO TAK
Powiadom o dostępności

Na podany adres e-mail zostanie wysłane powiadomienie, gdy produkt będzie dostępny w naszym magazynie

Ravioli świeże z tofu i szpinakiem BIO 250g LA SPIGA
Ravioli świeże z tofu i szpinakiem BIO 250g LA SPIGA
Zapis do newslettera