Ravioli świeże z tofu i szpinakiem BIO 250g LA SPIGA
Nowość
(0) opinii
802223000065216,99
Większe zakupy to wyższy rabat
| 2 szt. | 2% rabatu |
| 3 szt. | 3% rabatu |
| 4 szt. | 4% rabatu |
| 5 szt. | 5% rabatu |
| 6 szt. | 7% rabatu |
Opis produktuPoznaj smak włoskiej kuchni w wersji roślinnej dzięki Ravioli BIO z tofu i szpinakiem 250 g – La Spiga. To świeży, ekologiczny makaron nadziewany delikatnym farszem z tofu i szpinaku, stworzony z myślą o miłośnikach zdrowej diety.
Produkt pochodzi z certyfikowanych upraw ekologicznych. Makaron wykonany z mąki orkiszowej lub pszenicy durum, bez dodatku sztucznych barwników, konserwantów ani wzmacniaczy smaku.
✅ 100% BIO składniki
✅ Nadzienie z tofu i świeżego szpinaku
✅ Gotowe w 3 minuty
✅ Produkt odpowiedni dla wegetarian
✅ Porcja 250 g – idealna dla 2 osób
Składniki:
mąka z PSZENICY ORKISZ* 32,5 %, tofu* 19,5 % (SOJA*, woda, substancja wiążąca: chlorek magnezu), szpinak* 16,5%, woda, płatki ziemniaczane*, cebula*, mąka kukurydziana* 3 %, olej słonecznikowy*, błonnik OWSIANY*, sól morska, miso sojowo - ryżowe* (SOJA*, ryż brązowy*, sól morska, woda), ekstrakt drożdżowy, suszone liście szpinaku* 0,2 %, szczypiorek*, gałka muszkatołowa* . (*certyfikowany składnik ekologiczny)
INFORMACJA ALERGENNA
Może zawierać JAJA, MLEKO, ORZECHY, SELER, gorczycę.
SPOSÓB PRZYGOTOWANIA
Gotować w osolonej wrzącej wodzie przez 3 minuty.
WARTOŚĆ ODŻYWCZA w 100 g
Wartość energetyczna: 893 kJ / 211 kcal
Tłuszcz: 3,8 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,6 g
Węglowodany: 35 g
w tym cukry: 2,6 g
Błonnik: 2,2 g
Białko: 7,8 g
Sól: 1,8 g
Przechowywać w temperaturze do +4°C.
Produkt pochodzi z certyfikowanych upraw ekologicznych. Makaron wykonany z mąki orkiszowej lub pszenicy durum, bez dodatku sztucznych barwników, konserwantów ani wzmacniaczy smaku.
✅ 100% BIO składniki
✅ Nadzienie z tofu i świeżego szpinaku
✅ Gotowe w 3 minuty
✅ Produkt odpowiedni dla wegetarian
✅ Porcja 250 g – idealna dla 2 osób
Składniki:
mąka z PSZENICY ORKISZ* 32,5 %, tofu* 19,5 % (SOJA*, woda, substancja wiążąca: chlorek magnezu), szpinak* 16,5%, woda, płatki ziemniaczane*, cebula*, mąka kukurydziana* 3 %, olej słonecznikowy*, błonnik OWSIANY*, sól morska, miso sojowo - ryżowe* (SOJA*, ryż brązowy*, sól morska, woda), ekstrakt drożdżowy, suszone liście szpinaku* 0,2 %, szczypiorek*, gałka muszkatołowa* . (*certyfikowany składnik ekologiczny)
INFORMACJA ALERGENNA
Może zawierać JAJA, MLEKO, ORZECHY, SELER, gorczycę.
SPOSÓB PRZYGOTOWANIA
Gotować w osolonej wrzącej wodzie przez 3 minuty.
WARTOŚĆ ODŻYWCZA w 100 g
Wartość energetyczna: 893 kJ / 211 kcal
Tłuszcz: 3,8 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,6 g
Węglowodany: 35 g
w tym cukry: 2,6 g
Błonnik: 2,2 g
Białko: 7,8 g
Sól: 1,8 g
Przechowywać w temperaturze do +4°C.
Cechy produktu
| BIO | TAK |





