Przyprawy

Kmin rzymski mielony Jeera (Cumin) Powder 100g TRS

Miso Hatcho wytwarzane z soi, kosen (prażona mąka jęczmienna), koji (aspergillus oryzae) oraz morskiej soli.

Wanilia Bourbon, najwyższej jakości, do tego pochodząca z upraw biologicznych.

Skórka pomarańczowa pozyskana z pomarańczy BIO, a do tego bezglutenowa

Bezglutenowy proszek do pieczenia na bazie winnego kamienia, który powstaje w naturalny sposób podczas fermentacji wina.

Pasta curry panang jest znanym tajskim przysmakiem służącym doprawianiu dań.

Jest to odmiana zielona, gdyż jego podstawę stanowią zielone papryczki chilli.

Wegański odpowiednik sosu rybnego. Prosty skład i niepowtarzalny smak.

Nasiona lnu zawierają m.in. duże ilości kwasów tłuszczowych omega-3, witaminy z grupy B, witaminę E, substancje śluzowe i błonnik, magnez, potas, cynk

Zamienik żelatyny powstały z alg morskich, nie ma smaku i zapachu. Jest idealny do wyrobu galaretek lub deserów.