Produkty bezglutenowe

Pełnoziarniste musli owsiane bezglutenowe z pestkami słonecznika i dyni, orzechami i nasionami chia

Graci musli bezglutenowe z 37% suszonych owoców i pestek.

Mąka jaglana to jedna z najstarszych znanych mąk. Używana jest od tysiącleci, a obecnie bije rekordy popularności.

Bezglutenowy budyń śmietakowy Amylon jest doskonałą, lekką przekąską na ciepło.

Bezglutenowy budyń czekoladowy Amylon jest doskonałą, lekką przekąską na ciepło.

Amaizin Coco Crispy Rolls - słodkie, chrupiące i wykonane z ekologicznego napoju kokosowego ze Sri Lanki.

Ciastko z pastą migdałową, suszoną truskawką i suszonym przecierem bananowym.

The Beginnings Makaroniki Wegańskie kokosowo - jagodowe 80g

Kebab - na grubym czy na cienkim? Nietuzinkowa baranina będzie świetna w każdej wersji.

Przekąska bezglutenowa, bez dodatku cukru

Przekąska bezglutenowa, bez dodatku cukru

Przekąska bezglutenowa, bez dodatku cukru

Ciastka markizy z białym kremem MALU FOOD dla osób na diecie eliminacyjnej. Bez laktozy, bez glutenu, bez dodatku cukru, bez oleju palmowego.

Ciastka bananowe MALU FOOD dla osób na diecie eliminacyjnej. Bez laktozy, bez glutenu, bez dodatku cukru, bez oleju palmowego.

Czekolada słodzona daktylami — z całymi orzechami i wysoką zawartością kakao

Kościński to roślinna alternatywa dla sera Korycińskiego na bazie fermentowanych migdałów i nasion konopi

Vegurt to roślinna alternatywa jogurtu o smaku mango na bazie orzechów nerkowca i nasion soi.

Vegurt to roślinna alternatywa dla jogurtu o smaku truskawki na bazie orzechów nerkowca i nasion soi.

Kefi to polska specjalność w roślinnym wydaniu na bazie ekologicznego mleczka kokosowego.

Ciasteczko z pasta orzechów migdałowych i kakao. Produkt bezglutenowy. Bez dodatku cukru, zawiera naturalnie wystepujące cukry.

Wegański napój Alpro Barista Migdałowy to przede wszystkim roślinna alternatywa dla mleka krowiego.


