Produkty bezglutenowe

Mąka jaglana to jedna z najstarszych znanych mąk. Używana jest od tysiącleci, a obecnie bije rekordy popularności.

Bezglutenowy budyń śmietakowy Amylon jest doskonałą, lekką przekąską na ciepło.

Bezglutenowy budyń czekoladowy Amylon jest doskonałą, lekką przekąską na ciepło.

Amaizin Coco Crispy Rolls - słodkie, chrupiące i wykonane z ekologicznego napoju kokosowego ze Sri Lanki.

Ma chrupiącą podstawę, lekką kwaskowatość wiśni i to wszystko w białej polewie!

Ciastko z pastą migdałową, suszoną truskawką i suszonym przecierem bananowym.

Kebab - na grubym czy na cienkim? Nietuzinkowa baranina będzie świetna w każdej wersji.

Przekąska bezglutenowa, bez dodatku cukru

Przekąska bezglutenowa, bez dodatku cukru

Przekąska bezglutenowa, bez dodatku cukru

Ciastka markizy z białym kremem MALU FOOD dla osób na diecie eliminacyjnej. Bez laktozy, bez glutenu, bez dodatku cukru, bez oleju palmowego.

Ciastka cynamonki MALU FOOD dla osób na diecie eliminacyjnej. Bez laktozy, bez glutenu, bez dodatku cukru, bez oleju palmowego.

Ciastka bananowe MALU FOOD dla osób na diecie eliminacyjnej. Bez laktozy, bez glutenu, bez dodatku cukru, bez oleju palmowego.

Czekolada słodzona daktylami — z całymi orzechami i wysoką zawartością kakao

Jak Koryciński to roślinna alternatywa dla sera Korycińskiego na bazie fermentowanych migdałów i nasion konopi

Kościński to roślinna alternatywa dla sera Korycińskiego na bazie fermentowanych migdałów i nasion konopi

Ser Kościński z dzikim czosnkiem 140g Millek to roślinna alternatywa dla sera Korycińskiego na bazie fermentowanych migdałów i nasion konopi

Jak Grecki sałatkowy to roślinna alternatywa dla sera greckiego typu sałatkowego na bazie fermentowanych migdałów i nasion konopi.

Vegurt to roślinna alternatywa jogurtu o smaku mango na bazie orzechów nerkowca i nasion soi.

Vegurt to roślinna alternatywa dla jogurtu o smaku truskawki na bazie orzechów nerkowca i nasion soi.

Kefi to polska specjalność w roślinnym wydaniu na bazie ekologicznego mleczka kokosowego.