Do darmowej dostawy brakuje
Odbiór osobisty

Plantway roślinne mielone 160g Nowość

(0) opinii
5905811977150

Plantway mielone nonszalanckie w smaku i składzie

12,99
Opis produktu
Bardzo wszechstronna roślinna alternatywa.
Mielone może być używane w daniach nowoczesnych jak i tradycyjnych: spaghetti bolognese, lasagne, chili sin carne, etc.

Z GROCHU
100% ROŚLINNE
BEZ SOI I GLUTENU


Składniki:
woda, , białko grochu 32%, olej rzepakowy, błonniki (grochowy, bambusowy), naturalne aromaty, barwnik: karmel, witamina B12


Wartość odżywcza (na 100 g produktu):
wartość energetyczna 731 kJ / 176 kcal;
tłuszcz 7,7 g;
w tym kwasy tłuszczowe nasycone 0,8 g;
węglowodany 5,9 g;
w tym cukry 0,7 g;
błonnik 5,7 g;
białko 18 g;
sól 1,1 g;
witamina B12 1,2 µg;


Sposób przygotowania: Smaż 3-5 min na patelni na rozgrzanym oleju lub wrzuć mielone do sosu i gotuj przez 5-7 minut

Zastosowanie: dania z makaronem, ryżem, sałatki, sosy, tacos, zapiekanki. 

Przechowywać w temperaturze +2°C do +7°C.

Po otwarciu spożyć w ciągu 24 godzin.

 
Cechy produktu
Chłodzone TAK
Inni klienci kupili również
Zupa instant czosnek i pieprz bezglutenowa 85g Per

Zanurz się w intensywnym smaku Dalekiego Wschodu z naszą BIO zupą instant Garlic & Pepper od Perfect Earth!

Zupa instant czosnek i pieprz bezglutenowa 85g Perfect Earth
9,99
Nowość
Baton Świąteczny Piernik 50g Zmiany Zmiany

Świąteczna limitowana edycja batonów z energią.

Baton Świąteczny Piernik 50g Zmiany Zmiany
6,99
Nowość
PASZTET WEGAŃSKI Z PESTEK SŁONECZNIKA

Do spożycia na ciepło i na zimno.

Pasztet wegański ze słonecznika BIO 200g Poloniak
12,49
Nowość
Tempeh z czarnej fasoli 200g Guru

Fermentowany produkt na bazie czarnej fasoli

Tempeh z czarnej fasoli 200g Guru
17,49
Nowość
Tempeh z grochu 200g Guru

Fermentowany produkt roślinny na bazie grochu

Tempeh z grochu 200g Guru
15,99
Nowość
Powiadom o dostępności

Na podany adres e-mail zostanie wysłane powiadomienie, gdy produkt będzie dostępny w naszym magazynie

Plantway roślinne mielone 160g Nowość
Plantway roślinne mielone 160g Nowość
Zapis do newslettera