Pieczywo chrupkie PROTEIN BEZGL. BIO 50g
Nowość
(0) opinii8595702402631
3,79
Większe zakupy to wyższy rabat
2 szt. | 2% rabatu |
3 szt. | 3% rabatu |
4 szt. | 4% rabatu |
5 szt. | 5% rabatu |
6 szt. | 7% rabatu |
Opis produktu
Ekologiczne, bezglutenowe pieczywo chrupkie Crispins BIO PROTEIN to świetny wybór na śniadanie lub przekąskę ze względu na wysoką zawartość naturalnego białka i niską zawartość tłuszczu.
Składniki:
mąka z soczewicy (czerwonej, brązowej, zielonej)* 48 %, mąka z grochu (żółtego)* 44 %, skrobia grochowa*, mąka z ciecierzycy*, sól morska.
*składniki pochodzące z certyfikowanych gospodarstw ekologicznych
Wartość odżywcza w 100 g
Wartość odżywcza 1527/361
Tłuszcz 1.8 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone 0.3 g
Węglowodany 59 g
w tym cukry 2.3 g
Błonnik 6.6 g
Białko 24 g
Sól 0.9 g
Przechowywać w suchym i ciemnym miejscu. w temperaturze max. 25 °C
Ekologiczne, bezglutenowe pieczywo chrupkie Crispins BIO PROTEIN to świetny wybór na śniadanie lub przekąskę ze względu na wysoką zawartość naturalnego białka i niską zawartość tłuszczu.
Składniki:
mąka z soczewicy (czerwonej, brązowej, zielonej)* 48 %, mąka z grochu (żółtego)* 44 %, skrobia grochowa*, mąka z ciecierzycy*, sól morska.
*składniki pochodzące z certyfikowanych gospodarstw ekologicznych
Wartość odżywcza w 100 g
Wartość odżywcza 1527/361
Tłuszcz 1.8 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone 0.3 g
Węglowodany 59 g
w tym cukry 2.3 g
Błonnik 6.6 g
Białko 24 g
Sól 0.9 g
Przechowywać w suchym i ciemnym miejscu. w temperaturze max. 25 °C
Cechy produktu
BIO | TAK |
Bezglutenowy | TAK |