Pieczywo chrupkie dyniowe z kolendrą bezgl.BIO 50g
Nowość
(0) opinii8595702402624
9,99
Większe zakupy to wyższy rabat
2 szt. | 2% rabatu |
3 szt. | 3% rabatu |
4 szt. | 4% rabatu |
5 szt. | 5% rabatu |
6 szt. | 7% rabatu |
Opis produktuEkologiczne, bezglutenowe pieczywo chrupkie dyniowe Crispins BIO z kolendrą to świetny wybór na śniadanie lub przekąskę ze względu na wysoką zawartość naturalnego białka i niską zawartość tłuszczu.
Składniki:
mąka ryżowa biała*, mąka z pestek dyni* 20 %, sól morska, czosnek granulowany*, kolendra suszona* 0,4 %.
*składniki pochodzące z certyfikowanych gospodarstw ekologicznych
Wartość odżywcza w 100 g
Wartość odżywcza 1615/381
Tłuszcz 3.6 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone 0.7 g
Węglowodany 67 g
w tym cukry 0.9 g
Błonnik 3.1 g
Białko 19 g
Sól 1 g
Przechowywać w suchym i ciemnym miejscu. w temperaturze max. 25 °C
Składniki:
mąka ryżowa biała*, mąka z pestek dyni* 20 %, sól morska, czosnek granulowany*, kolendra suszona* 0,4 %.
*składniki pochodzące z certyfikowanych gospodarstw ekologicznych
Wartość odżywcza w 100 g
Wartość odżywcza 1615/381
Tłuszcz 3.6 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone 0.7 g
Węglowodany 67 g
w tym cukry 0.9 g
Błonnik 3.1 g
Białko 19 g
Sól 1 g
Przechowywać w suchym i ciemnym miejscu. w temperaturze max. 25 °C
Cechy produktu
BIO | TAK |
Bezglutenowy | TAK |