Pasta o delikatnym smaku i aromacie skwarek, uzyskanemu dzięki cebuli smażonej na patelni.
Składniki: woda, olej rzepakowy, tofu (woda, nasiona soi), 10% skwarki z cebuli (cebula, olej rzepakowy, mąka pszeniczna, sól), suszone drożdże spożywcze, skrobia ziemniaczana, olej z nasion lepiężnika, bezglutenowy sos sojowy (woda, fermentowane nasiona soi, fermentowana pszenica, sól), sól, ocet jabłkowy, stabilizator (guma ksantanowa).
Może zawierać nasiona sezamu i gorczycę.
Przechowywać w temperaturze: 2-8 St. C
Wartość odżywcza w 100 g produktu:
wartość energetyczna: 1343 kJ / 325 kcal
tłuszcz: 30 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 4g
węglowodany: 8,7 g
w tym cukry: <0,5 g
Błonnik: - g
białko: 5 g
sól: 1 g
Waga: 115g