Do darmowej dostawy brakuje
Odbiór osobisty

Liofilizowane jabłko i mango BIO 15g Bonitas

(0) opinii
8586018955072

Penguin Fruits to zdrowa przekąska przyniesiona Tobie i Twoim dzieciom przez pingwiny arktyczne z bardzo daleka

8,99
Większe zakupy to wyższy rabat
2 szt.2% rabatu
3 szt.3% rabatu
4 szt.4% rabatu
5 szt.5% rabatu
6 szt.7% rabatu
Opis produktu

Ta liofilizowana przekąska jest świetną i zdrową alternatywą dla batonów czy czekolady. To świetna słodka przekąska w ciągu dnia. Można je zjeść w formie chipsów lub dodać do ulubionych lodów. Można je także dodać do jogurtu lub płatków śniadaniowych.


SKŁADNIKI:
liofilizowane owoce BIO w zmiennych proporcjach (jabłko BIO 50 %, mango BIO 50 %).
MOŻLIWE ALERGENY: GLUTEN;ORZESZKI ZIEMNE;ORZECHY;SEZAM;SOJA

WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość odżywcza 1456/342
Tłuszcz 1.45 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone 0.5 g
Węglowodany 74 g
w tym cukry 68.2 g
Białko 2.9 g
Sól 0.26 g


Przechowywać w suchym miejscu. chronić przed bezpośrednim działaniem światła słonecznego.
 
Cechy produktu
BIO TAK
Inni klienci kupili również
Tahini BIO 180g BIO FOOD

Pasta ze zmielonego, wyłącznie ekologicznego sezamu łuszczonego.

Tahini BIO 180g BIO FOOD
18,99
Nowość
Baton Moon Booster czekolada z karmelem 40g Fizi

Mnóstwo czekolady z karmelem! Dla prawdziwych fanów brownie i nie tylko!

Baton Moon Booster chrupiąca czekolada z karmelem 40g Fizi
5,49
Nowość
Ciastka owsiane z orzechami laskowymi bezglutenowe

Ciastka owsiane z orzechami laskowymi bez glutenu, bez dodatku cukru, bez oleju palmowego. Słodzone erytrytolem.

Ciastka owsiane z orzechami laskowymi bezglutenowe 150g PURE & GOOD
11,99
Papier ryżowy na spring rollsy i sajgonki bezglutenowe BIO 100g Amaizin

Papier ryżowy do spring rolls czy sajgonek

Papier ryżowy na spring rollsy i sajgonki bezglutenowe BIO 100g Amaizin
7,99
Powiadom o dostępności

Na podany adres e-mail zostanie wysłane powiadomienie, gdy produkt będzie dostępny w naszym magazynie

Liofilizowane jabłko i mango BIO 15g Bonitas
Liofilizowane jabłko i mango BIO 15g Bonitas
Zapis do newslettera