Chrupki zbożowe o smaku czekoladowym.
Ekologiczne kulki czekoladowe mogą stanowić doskonały dodatek do mleka, napoju zbożowego lub jogurtu oraz samodzielną przekąskę w szkole, w domu i na spacerze.
Składniki: mąki ze zbóż* 59% (ryż*, pszenica*, kukurydza*), cukier trzcinowy*, kakao o obniżonej zawartości tłuszczu* 7%, syrop ryżowy*, wanilia Bourbon*, sól (*certyfikowany składnik ekologiczny).
Produkt może zawierać alergeny: orzeszki ziemne, orzechy, sezam, soję.
Wartość odżywcza w 100 g:
Wartość energetyczna: 1609 kJ / 380 kcal
Tłuszcz: 1,7 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,9 g
Węglowodany: 82 g
w tym cukry: 25 g
Błonnik: 3,3 g
Białko: 7,9 g
Sól: 0,4 g
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.