Do darmowej dostawy brakuje
Odbiór osobisty

Krem ryżowy do gotowania bez dodatku cukrów bezgl. BIO 200ml The Bridge

(0) opinii
8019428005018

Roślinna alternatywa dla śmietanki - ryżowa idealna do gotowania

6,99
Większe zakupy to wyższy rabat
2 szt.2% rabatu
3 szt.3% rabatu
4 szt.4% rabatu
5 szt.5% rabatu
6 szt.7% rabatu
Opis produktu

Produkt odpowiedni dla wegan. Bez dodatku cukrów, zawiera naturalnie występujące cukry. 
Produkt UHT
Produkt bezglutenowy.

 

SKŁADNIKI:
woda, ryż* (30 %), olej słonecznikowy*, substancje zagęszczające: mączka chleba świętojańskiego*, guma guar*, agar, sól morska. (*składniki z rolnictwa ekologicznego)



 

 

WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 ml
Wartosc energetyczna: 685 kJ/163 kcal
Tłuszcz: 6,7 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,8 g
Weglowodany: 23 g
w tym cukry: 3,6 g
Białko: 2,0 g
Sól: 0,16 g


Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu. Po otwarciu przechowywać w lodówce i zużyć w ciągu 3 - 4 dni.

Wstrząsnąć przed użyciem.

Cechy produktu
BIO TAK
Inni klienci kupili również
Tofu naturalne 180g Lunter

Tofu naturalne marki Lunter może być składnikiem zarówno pikantnych jak i słodkich dań.

Tofu naturalne 180g Lunter
5,99
Nowość
SOS z nerkowców o smaku serowo-ziołowym 40g Wege S

Nowość od Wege Sióstr – rewolucyjny, w 100% roślinny SOS Z NERKOWCÓW o smaku serowym.

SOS z nerkowców o smaku serowo-ziołowym 40g Wege Siostry
12,99
SOS z nerkowców o smaku serowo-pomidorowym 42g

Nowość od Wege Sióstr – rewolucyjny, w 100% roślinny SOS Z NERKOWCÓW o smaku serowym.

SOS z nerkowców o smaku serowo-pomidorowym 42g Wege Siostry
12,99
The Beginnings Batonik proteinowy kakao 40g The Beginnings Batonik proteinowy kakao 40g

The Beginnings Batonik proteinowy kakao - migdał 40g

The Beginnings Batonik proteinowy kakao-migdał 40g
7,99
Powiadom o dostępności

Na podany adres e-mail zostanie wysłane powiadomienie, gdy produkt będzie dostępny w naszym magazynie

Krem ryżowy do gotowania bez dodatku cukrów bezgl. BIO 200ml The Bridge
Krem ryżowy do gotowania bez dodatku cukrów bezgl. BIO 200ml The Bridge
Zapis do newslettera