Do darmowej dostawy brakuje
Odbiór osobisty

Krem owsiany do gotowania bez dodatków cukrów BIO 200ml The Bridge

(0) opinii
8019428005001

Idealny zamiennik śmietanki do gotowania

6,99
Opis produktu

Bez dodatku cukrów. Zawiera naturalnie występujące cukry. Wstrząsnąć przed użyciem.
Produkt UHT

 

SKŁADNIKI:
woda, OWIES* (10 %), olej słonecznikowy*, skrobia z tapioki*, substancje zagęszczające: mączka chleba świętojańskiego*, guma guar*, sól morska.
(*składniki z rolnictwa ekologicznego)

Może zawierać soję


WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 ml
Wartosc energetyczna: 409 kJ/98 kcal
Tłuszcz: 7,2 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,9 g
Weglowodany: 7,7 g
w tym cukry: 0,8 g
Białko: <0,5 g
Sól: 0,13 g


Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu. Po otwarciu przechowywać w lodówce i zużyć w ciągu 3 - 4 dni.

Cechy produktu
BIO TAK
Inni klienci kupili również
Planton roślinny jogurt grecki 400g

Roślinny klasyk w stylu greckim

Planton roślinny jogurt grecki 400g
8,99
Nowość
Ciastka owsiane z migdałami i czekoladą bezgl. bez

Ciastka owsiane z migdałami i czekoladą bez glutenu, bez dodatku cukru bez oleju palmowego i bez glutenu. Słodzone erytrytolem.

Ciastka owsiane z migdałami i czekoladą bezgl. bez cukru 150g PURE & GOOD
11,99
Nowość
Musli funkcjonalne Thin bezglutenowe 400g Graci

Pełnoziarniste musli owsiane bezglutenowe z pestkami słonecznika i dyni, orzechami i nasionami chia

Musli funkcjonalne Thin bezglutenowe 400g Graci
15,99
Nowość
The Beginnings Ciastka migdałowe - orzech pekan 80g The Beginnings Ciastka migdałowe - orzech pekan 80g

The Beginnings Ciastka migdałowe - orzech pekan 80g

The Beginnings Ciastka migdałowe - orzech pekan 80g
16,99
Nowość
Hello-V ser wędzony kostka 200g

Hello-V ser wędzony kostka 200g

Hello-V wędzony w kostce 200g
9,99
Powiadom o dostępności

Na podany adres e-mail zostanie wysłane powiadomienie, gdy produkt będzie dostępny w naszym magazynie

Krem owsiany do gotowania bez dodatków cukrów BIO 200ml The Bridge
Krem owsiany do gotowania bez dodatków cukrów BIO 200ml The Bridge
Zapis do newslettera