Gotowe danie w słoiku. Wystarczy podgrzać, ewentualnie doprawić do smaku, i gulasz gotowy do jedzenia. Jako danie obiadowe można podawać z ryżem, makaronem lub gotowanymi ziemniakami, ale można też zjeść na kolację, np. z chlebem :)
Składniki: kapusta kiszona, seitan (mąka pszenna), cebula, płatki owsiane, olej słonecznikowy z pierwszego tłoczenia, sos sojowy shoyu, przyprawy korzenne, sól morska.
Wartość odżywcza (na 100 g produktu)
Energia : 297 kJ/71 kcal
Tłuszcz : 3,2 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone : 0,3 g
Węglowodany : 2,6 g
w tym cukry : 1,2 g
Błonnik : - g
Białko : 7,9 g
Sól : 0,8 g
Po otwarciu trzymać w lodówce i zużyć w ciągu 2 dni.
Waga: 620mL