Garden Gourmet wegański sznycel 2 porcje 180g
(0) opinii8445290062321
Sznycel od Garden Gourmet 100% wegański, 100% smaku.
14,99
Większe zakupy to wyższy rabat
2 szt. | 2% rabatu |
3 szt. | 3% rabatu |
4 szt. | 4% rabatu |
5 szt. | 5% rabatu |
6 szt. | 7% rabatu |
Opis produktuWegański sznycel od Garden Gourmet jest doskonale wyreżyserowany - cudownie delikatny i pokryty chrupiącą panierką – każdy kolejny kęs jest coraz smaczniejszy! Wyśmienicie będzie podawać go z puree ziemniaczanym, a nawet na kanapce!
Wegański Sznycel od Garden Gourmet to roś/linny produkt, wyróżniający się delikatnością i chrupiącą panierką, który powstał na bazie białka sojowego. W 100% wegański sznycel stanowi ciekawą alternatywę dla mięsa i jest idealną propozycją dla osób, które chcą je ograniczyć w diecie. Produkt zapewnia odpowiednią ilość białka oraz błonnika, a zarazem cechuje się doskonałym smakiem. Ze względu na swój delikatny aromat, przypadnie do gustu każdemu. Roślinny Sznycel Garden Gourmet można podawać jako danie główne z tradycyjnym puree ziemniaczanym oraz wybraną surówką. Ponadto, porcjowany odnajdzie się jako składnik różnego rodzaju kanapek, sałatek lub wrapów. Może być podawany na wiele sposobów, dzięki czemu nigdy się nie znudzi. Jego chrupiąca panierka i wyważony smak sprawiają, że wszyscy członkowie rodziny w nim zasmakują. Roślinny Sznycel w panierce powinien zagościć w diecie wszystkich osób poszukujących pożywnych, a zarazem smacznych posiłków stanowiących alternatywę dla dań mięsnych. Sznycel Wegański Garden Gourmet jest bardzo prosty w przygotowaniu. Wystarczy smażyć go na oleju przez około 7-9 minut (od czasu do czasu obracając) lub piec w piekarniku w 180 stopniach przez około 9-11 minut. Garden Gourmet Sznycel Roślinny to: pyszny obiad w kilka minut, źródło białka i błonnika, doskonała alternatywa dla kotleta schabowego, produkt odpowiedni dla wegan, wegetarian i osób ograniczających mięso.
Wypróbuj Sznycla Roślinnego w swojej kuchni i odkryj walory produktów roślinnych!
Składniki:
woda, panierka 16,9% (mąka PSZENNA, drożdże, sól, olej rzepakowy, ekstrakt z papryki, papryka, kurkuma), białko SOJOWE 14,4%, oleje roślinne w zmiennych proporcjach (rzepakowy, słonecznikowy), mąka PSZENNA, skrobia kukurydziana, ocet spirytusowy, stabilizatory (metyloceluloza, guma guar), błonnik z owoców cytrusowych, aromaty naturalne, sól, cebula w proszku, czosnek w proszku 0,2%, regulator kwasowości (wodorotlenek potasu).
Może zawierać: NASIONA SEZAMU, GORCZYCĘ, SELER i JAJA.
Wartość odżywcza w 100g:
Wartość energetyczna 983 kJ/235 kcal
Tłuszcz 11,7 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone 0,8 g
Węglowodany 17,6 g
w tym cukry 1,4 g
Błonnik 5,3 g
Białko 12,3 g
Sól 0,83g
Sposób przygotowania:
Aby przygotować Roślinny sznycel na patelni, zacznij od rozgrzania patelni na średnim ogniu i dodaj 1 łyżkę oleju (15 ml). Umieść sznycel na rozgrzanej patelni, smaż na średnim ogniu przez 6-8 minut, od czasu do czasu obracając.
Aby przygotować Roślinny sznycel w piekarniku, rozgrzej piekarnik do 200°C. Piecz Roślinny sznycel na metalowej blasze wyłożonej papierem do pieczenia na środkowej półce piekarnika przez 7-9 minut. Obróć w połowie czasu. Alternatywnie możesz piec Roślinny sznycel na metalowej blasze wyłożonej papierem do pieczenia na środkowej półce piekarnika przez 4 minuty z każdej strony.
Aby przygotować Roślinny sznycel w frytkownicy beztłuszczowej, rozgrzej urządzenie do 180°C. Roślinny sznycel włóż do koszyka i smaż przez 5-6 minut.
Przechowywać w lodówce w temperaturze od +2 do +7 st. C. Nie zamrażać. Pakowano w atmosferze ochronnej.
Wegański Sznycel od Garden Gourmet to roś/linny produkt, wyróżniający się delikatnością i chrupiącą panierką, który powstał na bazie białka sojowego. W 100% wegański sznycel stanowi ciekawą alternatywę dla mięsa i jest idealną propozycją dla osób, które chcą je ograniczyć w diecie. Produkt zapewnia odpowiednią ilość białka oraz błonnika, a zarazem cechuje się doskonałym smakiem. Ze względu na swój delikatny aromat, przypadnie do gustu każdemu. Roślinny Sznycel Garden Gourmet można podawać jako danie główne z tradycyjnym puree ziemniaczanym oraz wybraną surówką. Ponadto, porcjowany odnajdzie się jako składnik różnego rodzaju kanapek, sałatek lub wrapów. Może być podawany na wiele sposobów, dzięki czemu nigdy się nie znudzi. Jego chrupiąca panierka i wyważony smak sprawiają, że wszyscy członkowie rodziny w nim zasmakują. Roślinny Sznycel w panierce powinien zagościć w diecie wszystkich osób poszukujących pożywnych, a zarazem smacznych posiłków stanowiących alternatywę dla dań mięsnych. Sznycel Wegański Garden Gourmet jest bardzo prosty w przygotowaniu. Wystarczy smażyć go na oleju przez około 7-9 minut (od czasu do czasu obracając) lub piec w piekarniku w 180 stopniach przez około 9-11 minut. Garden Gourmet Sznycel Roślinny to: pyszny obiad w kilka minut, źródło białka i błonnika, doskonała alternatywa dla kotleta schabowego, produkt odpowiedni dla wegan, wegetarian i osób ograniczających mięso.
Wypróbuj Sznycla Roślinnego w swojej kuchni i odkryj walory produktów roślinnych!
Składniki:
woda, panierka 16,9% (mąka PSZENNA, drożdże, sól, olej rzepakowy, ekstrakt z papryki, papryka, kurkuma), białko SOJOWE 14,4%, oleje roślinne w zmiennych proporcjach (rzepakowy, słonecznikowy), mąka PSZENNA, skrobia kukurydziana, ocet spirytusowy, stabilizatory (metyloceluloza, guma guar), błonnik z owoców cytrusowych, aromaty naturalne, sól, cebula w proszku, czosnek w proszku 0,2%, regulator kwasowości (wodorotlenek potasu).
Może zawierać: NASIONA SEZAMU, GORCZYCĘ, SELER i JAJA.
Wartość odżywcza w 100g:
Wartość energetyczna 983 kJ/235 kcal
Tłuszcz 11,7 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone 0,8 g
Węglowodany 17,6 g
w tym cukry 1,4 g
Błonnik 5,3 g
Białko 12,3 g
Sól 0,83g
Sposób przygotowania:
Aby przygotować Roślinny sznycel na patelni, zacznij od rozgrzania patelni na średnim ogniu i dodaj 1 łyżkę oleju (15 ml). Umieść sznycel na rozgrzanej patelni, smaż na średnim ogniu przez 6-8 minut, od czasu do czasu obracając.
Aby przygotować Roślinny sznycel w piekarniku, rozgrzej piekarnik do 200°C. Piecz Roślinny sznycel na metalowej blasze wyłożonej papierem do pieczenia na środkowej półce piekarnika przez 7-9 minut. Obróć w połowie czasu. Alternatywnie możesz piec Roślinny sznycel na metalowej blasze wyłożonej papierem do pieczenia na środkowej półce piekarnika przez 4 minuty z każdej strony.
Aby przygotować Roślinny sznycel w frytkownicy beztłuszczowej, rozgrzej urządzenie do 180°C. Roślinny sznycel włóż do koszyka i smaż przez 5-6 minut.
Przechowywać w lodówce w temperaturze od +2 do +7 st. C. Nie zamrażać. Pakowano w atmosferze ochronnej.
Cechy produktu
Chłodzone | TAK |