Garden Gourmet Kotlet Mielony Wegański 200g
Nowość
(0) opinii8445290996688
Wegański Kotlet Mielony od Garden Gourmet to propozycja klasycznego dania kuchni polskiej, ale w roślinnej odsłonie.
14,99
Większe zakupy to wyższy rabat
2 szt. | 2% rabatu |
3 szt. | 3% rabatu |
4 szt. | 4% rabatu |
5 szt. | 5% rabatu |
6 szt. | 7% rabatu |
Opis produktuJest soczysty i aromatyczny, a do tego doskonale przyprawiony, dzięki czemu idealnie sprawdzi się w towarzystwie tłuczonych ziemniaków i ulubionej surówki. Został skomponowany w taki sposób, aby jak najlepiej oddawał smak i teksturę klasycznego kotleta mielonego, dlatego z pewnością przypadnie do gustu nawet najbardziej wybrednym smakoszom. Pyszny i roślinny, a do tego szybki w przygotowaniu – dzięki temu produktowi odkryjesz smak kuchni roślinnej bez wysiłku.
GARDEN GOURMET Wegański Kotlet Mielony to roślinna odsłona klasycznego dania kuchni polskiej, która do złudzenia przypomina oryginał. Produkt został zrobiony na bazie białka sojowego, dzięki temu nie znajdziesz w nim ani śladu mięsa. Takie danie może więc pojawić się na talerzu osób chcących ograniczyć spożywanie mięsa i chcących poznawać roślinne alternatywy dań. Przepyszny smak i aromat, który przypomina klasycznego kotleta mielonego, sprawia, że możesz przyrządzić obiad dla całej rodziny i mieć pewność, że zasmakuje każdemu. Wegański Kotlet Mielony GARDEN GOURMET doskonale sprawdzi się w towarzystwie gotowanych ziemniaków oraz ulubionej surówki i dopełni klasyczny, polski obiad. Wegański Kotlet od GARDEN GOURMET jest wyjątkowo łatwy i szybki w przygotowaniu. Możesz piec go w piekarniku rozgrzanym do 180°C przez około 8-10 minut i obrócić w połowie czasu pieczenia, a na Twoim talerzu pojawi się przepyszny posiłek. Jeszcze szybciej będziesz cieszyć się swoim Wegańskim Kotletem Mielonym GARDEN GOURMET, jeśli zdecydujesz się go usmażyć. Wówczas wystarczy łyżeczka oleju i 8-9 minut, aby pyszne i aromatyczne danie było gotowe. Wegański Kotlet Mielony wyróżnia się: wyjątkową soczystością, dzięki której rozpływa się w ustach, zaskakującym aromatem i doskonałym zestawieniem przypraw, które sprawiają, że trudno odróżnić go od oryginalnej wersji mięsnej, teksturą, która perfekcyjnie naśladuje mięsne mielone, zachwycając nawet najbardziej wymagających smakoszy, szybkością i prostotą przygotowania, dużą ilością roślinnego, odżywczego białka.
Spróbuj Wegańskiego Kotleta Mielonego GARDEN GOURMET i ciesz się klasycznym smakiem w nowej odsłonie!
Składniki:
Woda, białko SOJOWE 15,2%, oleje roślinne w zmiennych proporcjach (rzepakowy, słonecznikowy), cebula, panierka 7,1% (mąka pszenna , sól drożdże, olej rzepakowy, ekstrat z papryki), ocet spirytusowy, mąka kukurydziana, stabilizator (metyloceluloza), liść pietruszki, płatki ziemniaczane, sos SOJOWY (SOJA, PSZENICA, sól), sól, aromaty, majeranek, czosnek w proszku, ekstrakt drożdży proszku, pieprz biały.
Może zawierać: JAJA, SELER i NASIONA SEZAMU.
Wartość odżywcza w 100g:
Wartość energetyczna 892 kJ/ 214 kcal
Tłuszcz 12,6g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone 1,1g
Węglowodany 10,0g
tym cukry 1,1g
Błonnik 6,5g
Białko 12,0g
Sól 1,0 g
Sposób przygotowania:
Aby przygotować Wegańskiego Kotleta Mielonego na patelni, zacznij od rozgrzania patelni na średnim ogniu i dodaj 1 łyżkę oleju (15 ml). Umieść Wegańskiego Kotleta Mielonego na rozgrzanej patelni, smaż na średnim ogniu przez 9-10 minut, od czasu do czasu obracając.
Aby przygotować Wegańskiego Kotleta Mielonego w piekarniku, rozgrzej piekarnik do 180°C. Piecz Wegańskiego Kotleta Mielonego na metalowej blasze wyłożonej papierem do pieczenia na środkowej półce piekarnika przez 9-11 minut i obróć w połowie czasu.
GARDEN GOURMET Wegański Kotlet Mielony to roślinna odsłona klasycznego dania kuchni polskiej, która do złudzenia przypomina oryginał. Produkt został zrobiony na bazie białka sojowego, dzięki temu nie znajdziesz w nim ani śladu mięsa. Takie danie może więc pojawić się na talerzu osób chcących ograniczyć spożywanie mięsa i chcących poznawać roślinne alternatywy dań. Przepyszny smak i aromat, który przypomina klasycznego kotleta mielonego, sprawia, że możesz przyrządzić obiad dla całej rodziny i mieć pewność, że zasmakuje każdemu. Wegański Kotlet Mielony GARDEN GOURMET doskonale sprawdzi się w towarzystwie gotowanych ziemniaków oraz ulubionej surówki i dopełni klasyczny, polski obiad. Wegański Kotlet od GARDEN GOURMET jest wyjątkowo łatwy i szybki w przygotowaniu. Możesz piec go w piekarniku rozgrzanym do 180°C przez około 8-10 minut i obrócić w połowie czasu pieczenia, a na Twoim talerzu pojawi się przepyszny posiłek. Jeszcze szybciej będziesz cieszyć się swoim Wegańskim Kotletem Mielonym GARDEN GOURMET, jeśli zdecydujesz się go usmażyć. Wówczas wystarczy łyżeczka oleju i 8-9 minut, aby pyszne i aromatyczne danie było gotowe. Wegański Kotlet Mielony wyróżnia się: wyjątkową soczystością, dzięki której rozpływa się w ustach, zaskakującym aromatem i doskonałym zestawieniem przypraw, które sprawiają, że trudno odróżnić go od oryginalnej wersji mięsnej, teksturą, która perfekcyjnie naśladuje mięsne mielone, zachwycając nawet najbardziej wymagających smakoszy, szybkością i prostotą przygotowania, dużą ilością roślinnego, odżywczego białka.
Spróbuj Wegańskiego Kotleta Mielonego GARDEN GOURMET i ciesz się klasycznym smakiem w nowej odsłonie!
Składniki:
Woda, białko SOJOWE 15,2%, oleje roślinne w zmiennych proporcjach (rzepakowy, słonecznikowy), cebula, panierka 7,1% (mąka pszenna , sól drożdże, olej rzepakowy, ekstrat z papryki), ocet spirytusowy, mąka kukurydziana, stabilizator (metyloceluloza), liść pietruszki, płatki ziemniaczane, sos SOJOWY (SOJA, PSZENICA, sól), sól, aromaty, majeranek, czosnek w proszku, ekstrakt drożdży proszku, pieprz biały.
Może zawierać: JAJA, SELER i NASIONA SEZAMU.
Wartość odżywcza w 100g:
Wartość energetyczna 892 kJ/ 214 kcal
Tłuszcz 12,6g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone 1,1g
Węglowodany 10,0g
tym cukry 1,1g
Błonnik 6,5g
Białko 12,0g
Sól 1,0 g
Sposób przygotowania:
Aby przygotować Wegańskiego Kotleta Mielonego na patelni, zacznij od rozgrzania patelni na średnim ogniu i dodaj 1 łyżkę oleju (15 ml). Umieść Wegańskiego Kotleta Mielonego na rozgrzanej patelni, smaż na średnim ogniu przez 9-10 minut, od czasu do czasu obracając.
Aby przygotować Wegańskiego Kotleta Mielonego w piekarniku, rozgrzej piekarnik do 180°C. Piecz Wegańskiego Kotleta Mielonego na metalowej blasze wyłożonej papierem do pieczenia na środkowej półce piekarnika przez 9-11 minut i obróć w połowie czasu.