Do darmowej dostawy brakuje
Odbiór osobisty

Duński sos do burgerów bezglutenowy BIO 210 ml Sanchon

Nowość
(0) opinii
4030917057701
13,99
Większe zakupy to wyższy rabat
2 szt.2% rabatu
3 szt.3% rabatu
4 szt.4% rabatu
5 szt.5% rabatu
6 szt.7% rabatu
Opis produktu
Nasz wegański sos do burgerów w duńskim stylu z ogórkami konserwowanymi i kapustą włoską ma delikatnie pikantny smak. Po prostu pyszny do hamburgerów, kanapek lub potraw z grilla. Przed otwarciem dobrze wstrząsnąć.


Składniki: olej słonecznikowy*, sok jabłkowy z koncentratu soku jabłkowego*, 13 % kapusta włoska*, woda, 9 % ogórek konserwowy* (ogórek*, ocet spirytusowy*, cukier buraczany*, sól morska), surowy cukier trzcinowy*, ocet spirytusowy*, mąka słonecznikowa*, musztarda Dijon* (woda, nasiona GORCZYCY brązowej*, ocet spirytusowy*, sól morska), mieszanka curry* (zawiera GORCZYCĘ*), sól morska, koncentrat soku z marchwi*, skrobia kukurydziana*, białko bobu*, substancja zagęszczająca: guma guar*. (*certyfikowany składnik ekologiczny)

INFORMACJA ALERGENNA: Może zawierać ORZESZKI ZIEMNE, ORZECHY, SELER i soję.


WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna: 1333 kJ/ 318 kcal
Tłuszcz: 31 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 3,3 g
Węglowodany: 9,1 g
w tym cukry: 7,6 g
Białko: 2,1 g
Sól: 1,8 g


Przechowywać w temperaturze 25°C. Po otwarciu przechowywać w lodówce.
Cechy produktu
BIO TAK
Bezglutenowy TAK
Inni klienci kupili również
Ciastka gruszkowe żurawina + amarantus bezglutenow

Gruszka i żurawina to duet idealny!

Ciastka gruszkowe żurawina + amarantus bezglutenowe 120g ZPC BOX
8,99
Nowość
Krówki czkolada z pomarańczą BIO 150g Super Krówka

Ekologiczne cukierki krówki Super Fudgio o smaku czekolady i pomarańczy - bez laktozy, bez glutenu, słodzone cukrem kokosowym.

Krówki czekolada z pomarańczą BIO 150g Super Krówka
12,99
Powiadom o dostępności

Na podany adres e-mail zostanie wysłane powiadomienie, gdy produkt będzie dostępny w naszym magazynie

Duński sos do burgerów bezglutenowy BIO 210 ml  Sanchon
Duński sos do burgerów bezglutenowy BIO 210 ml Sanchon
Zapis do newslettera