Do darmowej dostawy brakuje
Odbiór osobisty

Chleb kanapkowy krojony bezglutenowy 400g Glutenex

Nowość
(0) opinii
5901866000164

Pakowany w atmosferze ochronnej. Aby przywrócić świeżość należy podgrzać na parze lub w piekarniku.

18,99
Opis produktu
Składniki:
skrobia kukurydziana, woda, skrobia PSZENNA bezglutenowa, cukier, olej rzepakowy, drożdże, błonnik roślinny, sól, substancja zagęszczająca: hydroksypropylometyloceluloza, emulgator: mono- i diglicerydy kwasów tłuszczowych.

INFORMACJA ALERGENNA
Może zawierać JAJA, MLEKO, SOJĘ, ORZECHY, ORZESZKI ZIEMNE i sezam.


WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna: 1256 kJ/297 kcal
Tłuszcz: 4,5 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,8 g
Węglowodany: 62 g
w tym cukry: 5,8 g
Białko: 0,5 g
Sól: 1,8 g


Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu. Po otwarciu przechowywać w temperaturze 0-8°C, spożyć w ciągu 48 h.
Cechy produktu
Bezglutenowy TAK
Inni klienci kupili również
Chleb kanapkowy krojony bezglutenowy 400g Glutenex

Pakowany w atmosferze ochronnej. Aby przywrócić świeżość należy podgrzać na parze lub w piekarniku.

Chleb kanapkowy krojony bezglutenowy 400g Glutenex
18,99
Nowość
Mąka owsiana bezgutenowa 500g Provita

Mąka owsiana bezgutenowa 500g Provita

Mąka owsiana bezgutenowa 500g Provita
7,99
Simply V tarty do makaronu 80g

Simply V tarty do makaronu 80g

Simply V tarty do makaronu 80g
16,990,00
Rama używaj jak masło z oliwą z oliwek  200g Rama używaj jak masło z oliwą z oliwek  200g

Rama używaj jak masło z oliwą z oliwek 200g

RAMA 100% roślinna alternatywa masła z oliwą z oliwek 200g
6,89
vEGGs Omelette roślinny zamiennik jajek Cultured Foods 180g vEGGs Omelette roślinny zamiennik jajek Cultured Foods 180g

vEGGs Omelette roślinny zamiennik jajek Cultured Foods 180g

vEGGs Omelette roślinny zamiennik jajek Cultured Foods 180g
18,99
Powiadom o dostępności

Na podany adres e-mail zostanie wysłane powiadomienie, gdy produkt będzie dostępny w naszym magazynie

Chleb kanapkowy krojony bezglutenowy 400g Glutenex
Chleb kanapkowy krojony bezglutenowy 400g Glutenex
Zapis do newslettera