Polewa karmelowa do deserów 250g BIO

Polewa karmelowa do deserów 250g BIO

Nr produktu: 4005394331033

17,31

Polewa karmelowa do deserów, bezglutenowa, a składniki pochodzą z upraw ekologicznych.

Składniki: surowy cukier trzcinowy*, karmel 24% (surowy cukier trzcinowy*, woda, zagęszczacz: skrobia z tapioki*, ksantan) syrop glukozowy*, mleko kokosowe* 15%, woda, skrobia kukurydziana, guma guar*. *składniki pochodzące z kontrolowanych upraw ekologicznych.

Po otwarciu przechowywać w lodówce.

*składniki pochodzące z kontrolowanych upraw ekologicznych.

 

 

Wartość odżywcza (na 100 g produktu)

Energia : 1312 kJ/309 kcal
Tłuszcz : 3,6 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone : 3,2 g
Węglowodany : 69,1 g
w tym cukry : 61,3 g
Błonnik : 0,3 g
Białko : 0,5 g
Sól : 0,02 g

 

Zawartość białka: 0,5g/ 100g produktu

Po otwarciu przechowywać w lodówce.

 

Kupione z tym produktem

Ciastka markizy kakaowe 300g

Ciastka markizy kakaowe 300g

13,80 zł Ciastka markizy kakaowe 300g

Więcej
Do koszyka
Curry czerwone 50g

Curry czerwone 50g

2,95 zł Curry czerwone 50g

Więcej
Do koszyka
Curry żółte 50g

Curry żółte 50g

2,95 zł Curry żółte 50g

Więcej
Do koszyka
Curry zielone 50g

Curry zielone 50g

2,95 zł Curry zielone 50g

Więcej
Do koszyka

Opinie o Polewa karmelowa do deserów 250g BIO

(średnia ocena: 3, ilość opinii 2)

Autor opinii:Joanna

Bardzo słodki, czuję głównie brązowy cukier i smak kokosa, fajny do dekoracji, ale mało karmelowy.
Dodano: 03 lutego 2018

Autor opinii:Ania

Wg mnie słaby, sztuczny w smaku, mało karmelowy, czuć kokos.
Dodano: 28 marca 2017

Zapraszamy do dodania opinii o Polewa karmelowa do deserów 250g BIO

(5/5)

Używamy plików cookies w celu ułatwienia korzystania z zasobów naszego serwisu i do analizowania statystyk jego odwiedzin. Korzystanie z naszego serwisu bez blokowania plików cookies oznacza zgodę na ich użycie i zapisanie w pamięci urządzenia użytkownika. Zmieniając ustawienia przeglądarki, można samodzielnie zarządzać cookies. Więcej informacji w polityce prywatności. Polityka Prywatności

Zamknij