Budyń waniliowy bezglutenowy BIO 33g BIOVEGAN

Budyń waniliowy bezglutenowy BIO 33g BIOVEGAN

Nr produktu: 4005394251027

5,60

Budyń waniliowy wegański i bezglutenowy, a składniki pochodzą z upraw ekologicznych.

Sposób przyrządzenia: odjąć 6 łyżek z 500 ml mleka roślinnego, dodać do nich zawartość torebki oraz 3-4 łyżki (ok. 30-40g) cukru brązowego (lub innego słodzika) i dokładnie wymieszać. Pozostałe mleko zagotować. Dodać do niego wymieszaną zawartość i przez 1 minutę gotować na małym ogniu. Następnie przelać budyń w salaterki i pozostawić do ostygnięcia.

Składniki: skrobia kukurydziana, wanilia Burbon 1,6%, sól himalajska.

 

Wartość odżywcza (na 100 g produktu)

Energia : 1471 kJ/346 kcal
Tłuszcz : <0,5 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone : <0,1 g
Węglowodany : 86 g
w tym cukry : 0,9 g
Błonnik : <0,5 g
Białko : <0,5 g
Sól : 0,39 g

 

Waga: 33g

 

Kupione z tym produktem

Ciastka markizy kakaowe 300g

Ciastka markizy kakaowe 300g

13,99 zł Ciastka markizy kakaowe 300g

Więcej
Do koszyka
Pasta do zębów Powersmile (wybielająca) 170g

Pasta do zębów Powersmile (wybielająca) 170g

27,50 zł Pasta do zębów Powersmile (wybielająca) 170g

Więcej
Do koszyka
Mąka z ryżu kleistego 400g

Mąka z ryżu kleistego 400g

7,50 zł Mąka z ryżu kleistego 400g

Więcej
Do koszyka
Mąka z tapioki - skrobia z manioku 400g

Mąka z tapioki - skrobia z manioku 400g

6,45 zł Mąka z tapioki - skrobia z manioku 400g

Więcej
Do koszyka

Zapraszamy do dodania opinii o Budyń waniliowy bezglutenowy BIO 33g BIOVEGAN

(5/5)

Używamy plików cookies w celu ułatwienia korzystania z zasobów naszego serwisu i do analizowania statystyk jego odwiedzin. Korzystanie z naszego serwisu bez blokowania plików cookies oznacza zgodę na ich użycie i zapisanie w pamięci urządzenia użytkownika. Zmieniając ustawienia przeglądarki, można samodzielnie zarządzać cookies. Więcej informacji w polityce prywatności. Polityka Prywatności

Zamknij