Do darmowej dostawy brakuje
Odbiór osobisty

Big Steaks 5kg Provita

(0) opinii
55663344

Big steak to wielkie, prostokątne kotlety sojowe, z których można przyrządzić np. a la schaboszczaka.

229,99
Większe zakupy to wyższy rabat
Opis produktu

Big steak to wielkie, prostokątne kotlety sojowe, z których można przyrządzić np. a la schaboszczaka.

Waga: 5kg



Składniki: mąka sojowa odtłuszczona, koncentrat białka sojowego.

Może zawiarć śladowe ilości: glutenu, orzechów ziemnych, skórek owoców i mleka.

 

Wartość odżywcza (na 100g produktu):

Energia : 1475 kJ/349 kcal
Tłuszcz : 0,6 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone : <0,1 g
Węglowodany : 19,0 g
w tym cukry : 7,9 g
Białko : 58,0 g
Sól : 0,0 g

 

Sposób przygotowania:

Moczyć przez około 30 minut w gorącej wodzie z bulionem warzywnym lub gotować w bulionie warzywnym przez 8 do 10 minut, aż uzyska się pożądaną miękkość kotleta. Następnie odcisnąć nadmiar wody z kotleta i postępować jak z tradycyjnym kotletem - obtoczyć w rozrobionym zamienniku jajka i w bułce tartej. Smażyć do uzyskania złotego koloru.

Po ugotowaniu produkt zwieksza swoją masę o 2-3 razy.

Inni klienci kupili również
Violife Viodeli plastry o smaku indyka 450g

Violife Viodeli plastry o smaku indyka 450g

Violife Viodeli plastry o smaku indyka 450g PROMOCJA
35,4939,99
-11%
Agar bezglutenowy 10g Amylon

Agar bezglutenowy 10g Amylon

Agar bezglutenowy 10g Amylon
7,99
Pasztet z grzybami 125g Bezmięsny Pasztet z grzybami 125g Bezmięsny

Pasztet z grzybami 125g Bezmięsny

Pasztet z grzybami 125g Bezmięsny
7,99
Rama Crema 31% roślinna alternatywa śmietany 200ml Rama Crema 31% roślinna alternatywa śmietany 200ml

Rama Crema 31% roślinna alternatywa śmietany 200ml

Rama Crema 31% roślinna alternatywa śmietany 200ml
4,99
Krople czekoladowe BIO 100g BIONEBIO

Krople czekoladowe BIO 100g BIONEBIO

Krople czekoladowe BIO 100g BIONEBIO
14,99
Powiadom o dostępności

Na podany adres e-mail zostanie wysłane powiadomienie, gdy produkt będzie dostępny w naszym magazynie

Big Steaks 5kg Provita
Big Steaks 5kg Provita
Zapis do newslettera